GGD

Centrum voor Jeugd en Gezin

De GGD is partner in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in uw gemeente. Onze medewerkers verzorgen samen met andere partners in het CJG inloopspreekuren, cursussen en andere activiteiten. Meer informatie over het CJG en het adres van het CJG in uw woonplaats vindt u op onze website www.ggdhvb.nl/mijnkind kies: ‘opvoeden’.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waalwijk is een inlooppunt, waar ouders en jongeren terecht kunnen met hun vragen over opvoeden en opgroeien. In ons CJG bundelen we de krachten van

deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Alle professionals werken er samen om ouders en kinderen verder te helpen. Het CJG biedt advies, ondersteuning en hulp op maat. Er zijn zoveel

organisaties voor jeugd(gezondheids)zorg. Daarom is er nu één centraal punt. Hier zijn alle organisaties vertegenwoordigd die zich met jeugd bezighouden. Samen vormen zij één loket waar u terecht kunt.

De volgende organisaties zijn onderdeel van het Centrum Jeugd en Gezin: Thebe, Juvans, GGD Hart voor Brabant, Mozaïek/De Twern, GGz Breburg Groep, MEE Brabant Noord, Loket Vroeghulp, Kind en Jeugd, Contour.

Centrum Jeugd en Gezin Waalwijk
Balade 8, 5142 WX Waalwijk
Bel gratis: 0800 - 3 65 65 65 (bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur)

ggd logo we